Tilbake på vinnersporet.

Kolstad tilbake på vinnersporet igjen etter 2-1 seier borte mot Mo IL.

På mange måter en sterk borteseier mot Mo IL for A-laget. Mo hadde før denne kampen ikke tapt på hjemmebane i denne sesongen. Hvor de har slått sterke lag som Steinkjer og Træff, samt spilt uavgjort mot Strindheim. Ingen enkel oppgave med andre ord.

Kampen:

Helt fra start er det tydelig at dette vil bli en jevn kamp. Mo stiller med en ungt lag som er ballbesittende. Mo spiller ballen hurtig langs bakken og Kolstadspillerne kommer stadig på etterskudd i innledningen av kampen. Likevel er det Kolstad som skaper de farligste sjansene i starten av kampen. I det 27 min kommer Kolstad rundt på venstresiden. Innlegget får Lars Petter Homstad kranglet ballen i mål slik at Kolstad går opp i ledelsen. Mo er farlig frampå ved ett par- tre anledninger før pause, men en meget god Robin Onarheim holder Kolstad inn i kampen slik at man går til pause med ledelse 1-0.

I pausen går det ei kule varmt da både spillere og trenere ikke er fornøyd med prestasjon og innsats på tross av ledelse 1-0. Man blir enige om at nivået må heves i 2. omgang dersom man skulle få med seg alle poengene tilbake til Kolstad.

Laget tar tak i kampen fra starten av 2. omgang og hever både innsats og engasjement. Og etter 58 minutter dobler Erlend Sørhøy ledelsen til 2-0 når han får stå umarkert på 16 meter og bare prikke ballen nede ved stolperota uttgagbart for Mo sin keeper.  På 2-0 burde man punktere kampen med glød og vinnervilje, i steden slipper man seg ned på nivået i 1. omgang og slipper Mo inn i kampen igjen. I det 65 minutt reduserer Mo etter flere farlige sjanser.

Etter Mo sin redusering er kampen helt åpen med Mo som det førende laget. Kolstad klarer å holde ledelsen ut kampen mye takket være en god sisteskanse i Robin Onarheim.

Seier på en vanskelig bortebane smaker godt, men nivået må heves vesentlig dersom man skal være blant topplagene i divisjonen.

Kampfakta

Mo IL -Kolstad Fotball  1-2 (0-1)

Sagbakken stadion   ca 150 tilskuere.

0-1  Lars Petter Homstad      27 min

0-2 Erlend Sørhøy                 58 min

1-2 Mo IL                               65 min

 

Laget:

                        Onarheim

Cemalovic   Hopen    Holm Olsson    Veltun

                         Bjørgve

    OG Øien        Bjerkan        Sørhøy

                 Trøen      Homstad

Innbyttere:

Falstad

Øien

Karaman

Dahl

Valø

Lockert

Sjekk kampfakta fra fotball.no her:

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6652497

Arrangement

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift