Årsbeste mot RBK 2

Solid gjennomføring og seier 2-0 i bortekampen mot RBK 2.

Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Årsbeste da man beseiret Rosenborg 2 på Lerkendal lørdag.

Etter en periode med skader og varierende prestasjoner leverte A-laget årsbeste mot ungguttene fra Rosenborg sist lørdag.Solid gjennomføring og seier 2-0 etter begge mål i første omgang.

Laget fremstod mye tydeligere enn i tidligere kamper både offensivt og ikke minst defensivt. Aggressiviteten og kommunikasjon var på plass fra starten av kampen. I tillegg styrer man mye av banespillet. Kombinasjoner sitter bedre enn tidligere og man kommer rundt på kantene gang på gang. Med seieren er man fortsatt med helt i toppen, jagende bak tabelleder Stjørdals-Blink.

Kampen:

Vi tar tak i kampen fra start med mye ballinnehav og aggressivt og godt press. Rosenborg 2 stiller for dagen med et ungt lag som spiller hurtig og teknisk fotball. Allerede etter 9 minutter går Kolstad opp i ledelsen 1-0 etter en flott overgang hvor Erlend Sørhøy setter ballen kontant i mål fra 16 meter streken. Omgangen fortsetter med gode kombinasjoner og kantspillere som kommer seg rundt på kant.

I det 33 minutt får vi tildelt straffe etter at en Rosenborgspiller handser etter en corner. Christoffer Lockert er sikker fra 11 meter streken og øker ledelsen til 2-0.

I andre omgang er kampforløpet tilsvarende slik det er i 1. omgang, med mye banespill og mange innlegg etter at man kommer rundt på kant fra begge sider. På slutten av omgangen kommer RBK 2 mere med i kampen uten at de klarer å skape de store mulighetene.

Ingen av lagene klarer å score i 2. omgang slik at kampen ender 2-0. Årsbeste av Kolstad mot et ungt og spennende lag fra Rosenborg 2. Et lag som vil bite godt i fra seg etterhvert som de får mere erfaring med seniorfotballen.

Kampfakta:

Rosenborg 2- Kolstad Fotball 2-0 (2-0)

Lerkendal kunstgress 150 tilskuere

1-0 Erlend Sørhøy

2-0 Christoffer Lockert

Laget:

Onarheim

Karaman Lockert Holm Olsson Cemalovic

Dahl Bjørgve Trøen

Valø Homstad Sørhøy

Innbyttere:

Falstad

Øien

Neeraas

Dahle

Brekke Veltun

Hopen


Neste kamp spilles lørdag 17. juni kl. 16.00 mot Strindheim.
Arrangement

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift