Sterk borteseier mot Verdal.

Kolstad vant 3-0 borte mot Verdal i tett og tøft oppgjør.

Kolstad har i de siste årene hatt veldig godt tak på Verdal både borte og hjemme, selv om man i år ble slått ut i cupen av Verdal i år.

Som tidligere ble det et tett og tøft oppgjør på Verdal stadion.

Kampen:

Flotte spilleforhold og godt vær under helgas kamp.

Kampen starter med et spillemessig overtak til Kolstad. Verdal staser som vanlig på lange baller fram til hode sterke Nordvoll på topp hos vertene. Kolstadforsvaret spiller skjerpet og trygt og slipper Verdalen til få sjanser og har god kontroll på Verdal sin taktikk.

I det 20. min avslutter Erlend Sørhøy et flott angrep på venstresiden etter et frispark. Sørhøy får stå alene inne i 16 meteren og plasserer ballen kontant ned i hjørnet etter at Ole Gunnar Øien har vært nest sist på ballen.

Kolstad burde doblet ledelsen til pausen etter at Lars Petter Homstad blir fint spilt igjennom på noe som lignet mistenkelig på offside. Homstad klarer uansett ikke å loppe ballen i mål på en utrustende Verdals keeper.

Til pause står det fortjent 1-0 til Kolstad.

Etter pause åpner hjemmelaget bedre og skaper et trykk mot Kolstadmålet med sin fysiske spillestil. Men Kolstadforsvaret spiller solid og kynisk og slipper hjemmelaget til få muligheter selv om de etablerer et visst trykk i denne perioden.

Etter den gode Verdals perioden ta Kolstad over kampen og produserer en rekke store muligheter. Den største ved Ole Gunnar Øien på blankt mål fra 5 meters hold. Ett under at ikke Kolstad økte ledelsen til 2-0 på denne sjansen.

I det 78. min øker Kolstad fortjent ledelsen til 2-0 etter et klasse angrep hvor det rulles opp fra høyre. Morten Valø er nest sist på ballen før Erlend Sørhøy scorer sitt andre for dagen etter at han vender pent og plasserer ballen utagbart for keeper.

På overtid scorer Kolstad sitt tredje mål ved Morten Valø. Erlend Sørhøy kommer seg fri på venstre og legger ballen ut til Valø som bredsider ballen i netttaket fra klosshold. Verdal utspilt etter alle kunstens regler.

En solid gjennomført bortekamp. Med denne seieren går Kolstad opp på 2. plass på tabellen. Fortsatt et godt stykke opp til 1. plassen på tabellen.

Kampfakta:

Verdal -Kolstad   0-3 (0-1)

Verdal Stadion    175 tilskuere

0-1    Erlend Sørhøy        20 min

0-2    Erlend Sørhøy        78 min

0-3    Morten Valø            90 min

Laget:

                      Onarheim

Dahl        Trøen    Veltun    Pedersen

          Bjørgve    OG Øien    S.Øien

Gebre             Homstad           Sørhøy

Innbyttere:

Valø

Cemalovic

Karaman

Neeraas

Holm Olsson

Dahle

 

Arrangement

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift