Ny sterk borteseier.

A-laget gjestet Junkeren i Nordlandshallen på søndag. Med en solid gjennomført kamp kunne guttene reise hjem med en sterk 2-1 seier i bagasjen.

Så langt har det vært en sterk høstsesong for A-laget. 4 seiere og en uavgjort er fasiten så langt. Gårsdagens seier mot Junkeren i Nordlandshallen var av det solide slaget.

Junkeren er et godt lag som vil lage trøbbel for mange lag utover høsten.

Kampen:

Kolstad åpner aggresivt og med høyt tempo i starten av kampen og er farlig frampå allerede etter det første minuttet, men ballen går like utenfor. De neste 20 minuttene fortsetter Kolstad å trykke Junkeren tilbake på egen halvdel. Utover omgangen kommer Junkeren mere med i kampen og er farlig på hurtige overganger.

Ingen mål i den første omgangen, slik at lagene går til pause på stillingen 0-0.

Starten av 2. omgang er også jevnspilt. Hurtig fotball fra begge lag uten at det blir de store sjansene. I det 49. minuttt scorer Junkeren på en overgang som Junkerenspissen setter enkelt i mål alene mot Robin Onarheim i Kolstadmålet. Kolstad svarer umiddelbart og har ballen inne i nettet, men scoringen blir avblåst for en tvilsom offside.

I det 68. spilleminutt løsner det for Kolstad. Stian Øien kommer seg fri på høyresiden og slår et godt innlegg som Mats Oliver Bjerkan kommer først på. Midtbanespilleren som nå har scoret i fire av de fem siste kampene. Etter målet forstetter Kolstad og trykke på for å ta ledelsen.

Kolstad går opp i ledelsen i det 84. minutt. Morten Valø vinner ballen alene på topp som spiller ballen videre til lagets toppscorer Erlend Sørhøy som setter ballen i korthjørnet og i mål. I sluttminuttene kan Kolstad øke ledelsen til både 3-1 og 4-1 etter store sjanser.

Kolstad vinner kampen fortjent 2-1 og befester sin posisjon på 2. plass på tabellen. Fortsatt er det 10 poeng opp til tabellleder Stjørdals Blink. Lagene møtes om to serierunder på Øvrelands Minde. Med seier her kan det bli spennende i serieinnspurten.

Kampfakta:

Junkeren -Kolstad   1-2 (0-0) 80 tilskuere.

1-0   Junkeren                           49 min

1-1   Mats Oliver Bjerkan          68 min

1-2   Erlend Sørhøy                   84 min

 

Laget:

                                          Robin Onarheim

Christoffer Dahl   Torbjørn Trøen  Sindre Brekke Veltun     Cahit Karaman

             Stian Øien        Andreas Bjørgve       Mats Oliver Bjerkan 

Ole Gunnar Øien             Lars Petter Homstad     Erlend Sørhøy

Innbyttere:

Morten Valø

Ivan Neeraas

Simen Hopen

Miran Cemalovic

Erik Dahle

Arrangement

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift