Uavgjort i siste kamp. Nå starter jobben for neste sesong for seniorlaget.

Uavgjort i siste seriekamp borte mot Tillerbyen.

Årets siste serie kamp endte med uavgjort, 1-1, mot Tillerbyen. Det var et motivert og spillesugent lag med klare ønsker om å slå Tillerbyen i den siste kampen. Slik gikk det ikke. Kampen startet bra med et klart Kolstad overtak der man produserer flere halvsjanser. Og allerede etter 12 min er  Morten Valø frampå og scorer slik at det står 1-0.

Tillerbyen kommer mere med etterhvert og er i perioder flinke til å finne spillere mellom forsvaret og midtbanen til Kolstad. I tillegg skaper de flere farligheter sin høyreside. I det 20 min scorer Tillerbyens Prince Kala etter at han finter ut sin mann og setter den knallhardt i mål med venstre fot.

Utover i omgangen er banespillet ganske jevnt, men Kolstad skaper de fleste og farligste sjansene. Og er nærmest med Torbjørn Trøen på en corner hvor han får gå alene opp på kloss hold foran mål. Headingen styres like utenfor.

Den andre omgangen blir et langt gjesp med lite sjanser. Og kampen preges etterhvert av utskiftninger på begge lag som stykker opp både spill og underholdningsverdi. Kampen ender rettmessig 1-1. Tillerbyen berger sin plass i 3. divisjon og Kolstad besfester sin posisjon som topplag i avdelingen med en sterk 2. plass. 

Kampfakta:

TOBB Arena (Tonstad-banen) 70 tilskuere

Tillerbyen- Kolstad   1-1(1-1)

0-1     Morten Valø   12 min

1-1     Prince Kala     20 min

Kolstad sin tropp:

Robin Onarheim, Claus Martin Flage, Christoffer Dahl, Cahit Karaman, Robert Svedjan, Kristoffer Pedersen, Christoffer Lockert, Andreas Bjørgve, Ole Gunnar Øien, Håkon Morken, Erase Gebra, Stian Øien, Erik Dahle, Erlend Sørhøy, Torbjørn Trøen, Lars Petter Homstad, Morten Valø.

 

Neste sesong.

Nå starter den viktige jobben foran neste sesong. Seniorlaget har ligget helt i toppen i 3. divisjon over flere år og det vil være naturlig å ha målsetting om å lukte på et nivå høyere opp i nær framtid. Og denne jobben starter nå.

Årets spillegruppe får nå en velfortjent pause i noen uker. Deretter starter jobben mot opprykk i sesongen 2018.

Spillergruppa virker toppmotivert og sportslig ledelse starter jobben med å få på plass neste års spillerstall i løpet av denne uken.

Det som også er avklart er at det vil bli endringer i støtteapparatet rundt seniorlaget. Nærmere informasjon om dette vil komme fortløpende.

Men målsettingen er tydelig og klar; Kolstad toget dundrer videre og skor seg for opprykk 2018.

 

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift