Avdelingsoppsett for Norsk-Tipping ligaen.

Som vanlig ble oppsett for neste sesong offentliggjort i forbindelse med cupfinalehelga. Kolstad havner som ventet i Trønderavdeling, i tillegg til lag fra Mjøsdistriktet.

Det knytter seg alltid en del spenning rundt offentliggjøring av avdelingsoppsettet for Norsk-Tipping ligaen. Offentliggjøringen skjer alltid i forbindelse med cupfinalehelga for herrer.

Norsk Tipping Ligaen avdeling 5

Gjøvik-Lyn

Tynset

Ottestad

Brummundal

Løten

Kolstad Fotball

Steinkjer

Rosenborg 2

Orkla FK

Verdal

Tillerbyen

Levanger 2

Melhus

Byåsen

 

Som man ser er trønderlagene samlet i en avdeling. I tillegg har man Tynset og fire lag fra Mjøsdistriktet; Brummundal. Ottestad, Løten og Gjøvik-Lyn med i samme avdeling.

Brummundal og Byåsen er lag som kommer ned fra PostNord ligaen (2. div). Mens lag som Melhus, Levanger, Løten og Ottestad er lag som kommer opp fra 4. divisjon.

Kolstad Fotball er fornøyd med oppsettet både sportslig, geografisk og økonomisk. Sportslig blir det mange fine og tette oppgjør til neste sesong. Geografisk er det veldig greit at trønderlagene, samt Tynset er i samme avdeling. Samtidig som man slipper kostbare flyturer nordover slik man hadde sist sesong.

Kolstad tippes helt i teten.

Kolstad tippes helt i tetten i sin avdeling. Lagene som kommer ned fra 2. divisjon, Brummundal og Byåsen, må regnes som favoritter til opprykket. Bak der kommer lag som Rosenborg 2, Steinkjer, Gjøvik-Lyn og Kolstad

Se her hvordan Coolbet tipper sesongen ender:

http://tronderfotball.no/2017/12/tipper-kolstad-helt-i-toppen/

 

Hvordan bettingselskapene tipper og setter odds foran sesongene er i utgangspunktet veldig lite interessant. Det er fortsatt hvordan forberedelsene til sesongen og gjennomføringen av sesongen som avgjør hvordan sesongen ender til slutt.

 

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift