Nytt trenerteam og støtteapparat for A-laget.

Kolstad Fotball stiller med nytt trenerteam i 2018. I tillegg er støtteapparatet rundt laget også på plass foran sesongen.

Etter 2017 sesongen var det klart at ringrevene Kristian Selnæs og Per Gunnar Hybertsen takket for seg etter mange år som trenere for A-laget til Kolstad. Duoen har gjort en fantastisk jobb de siste årene med å få etablert og lagt rammene for at Kolstads A-lag har etablert seg som et topplag i 3. divisjon.

Foran 2018 sesongen har A-laget nytt trenerteam som skal prøve å løfte laget et ytterligere steg.

De nye hovedtrenerne er Even Aasheim og John Marius Nilsen. Even og John Marius skal ha delt hovedansvar for seniorlaget. Trenerne har trenerbakgrunn fra Kattem senior, Byåsen og Sverresborg. I tillegg fortsetter keepertrener Sverre Lorentsen og ass/adm trener Jan Morten Bjerkan. Ansvar for utstyr og tilrettelegging rundt A-laget er Robert Dahle og Roy Jacobsen.

Torbjørn Lie er også tilbake til Kolstad Fotball. Etter flere år i Rosenborgsystemet er Torbjørn tilbake på Kolstad. Lie skal ha en rolle rundt A-laget med treningsplanlegging og veiledning i støtteapparatet.

- Det er så godt å ha Torbjørn tilbake her på Kolstad, sier daglig leder Jan Morten Bjerkan. Torbjørn sin kompetanse og erfaring er uvurdelig for oss i denne viktige sesongen. I tillegg er han en ekte Kolstadgutt, fortsetter Bjerkan.

Kolstad Media har tatt en liten prat med de nye trenerene, Even Aasheim og John Marius Nilsen ifm med trening i denne uken.

Hva kan vi forvente og hva blir nytt med det nye trenerteamet spør Kolstad Media de nye trenerne?

- For det første er vi veldig glade for å få muligheten til å trene A-laget til Kolstad Fotball. Vi har på den korte tiden fått et veldig godt inntrykk av spillergruppa og ikke minst klubben, sier hovedtrener John Marius Nilsen.

-Spillergruppa er veldig dedikerte og har klare ambisjoner. Even og jeg håper å tilføre gruppa en tydeligere struktur og spillestil. Spillergruppa har fått en del rollekrav i de ulike posisjonene som vi skal øve på fram mot seriestart. Som trenere går vi ydmyke til verks i arbeidet, samtidig som vi er ambisiøse og føler at vi har mye å tilføre spillergruppa slik at de skal ta et ytterligere steg denne sesongen. Betryggende at vi har så mye erfaring og kompetanse i støtteapparatet rundt A-laget. Det tegner godt og vi er veldig trygge på at dette skal bli en spennende og morsom sesong, avslutter Nilsen.

Det nye trenerteamet får en voksen debut når A-laget møter Rosenborg i Abrahallen i moregn kl. 18.00

Støtteapparat 2018

Hovedtrenere:     Even Aasheim

                            John Marius Nilsen

Ass.trenere:        Jan Morten Bjerkan

                            Torbjørn Lie

Keppertrener:      Sverre Lorentsen

Oppmann:           Robert Dahle

Oppmann utstyr: Roy Jacobsen

 

 

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift