Knapp måned til seriestart for seniorlaget.

Selv om det er mye snø i Parken og bitende kaldt om dagen er det bare en knapp måned til seriestart for Norsk-Tipping ligaen og vårt seniorlag.

Lite som minner om seriestart for fotball om dagen. Kong Vinter har overtaket på Fotball-Norge. Frost, tele og snø skaper store problemer for alle som ønsker å tilrettelegge for fotballaktivitet. Det fikk Frank og Ranheim smertelig erfare sist lørdag. Kjenner vi Frank riktig står han også denne av. Kolstad Fotball ønsker i hvertfall de blåkledde lykke til i sin første sesong i Eliteserien.

Uansett kommer seriestarten fort over årets påske. Kolstad Fotball serieåpner hjemme mot Byåsen som er en av de store favorittene i 3. div avdelingen som man har havnet i.

Status for seniorlaget så langt:

Årets oppkjøring har vært veldig inneholdsrik.

Nye trenere fra januar; Even Aasheim og John Marius Nilsen inn som hovedtrenere. I tillegg har Torbjørn Lie fått en veilederrolle inn mot trenerteamet.
Det nye trenerteamet har tatt tak og strammet opp både struktur og rollekrav til spillerne. Dette har guttene respondert veldig bra på og så gjenstår det å se om det gir resultater når alvoret starter.

Trenerduoen Even Aasheim og John Marius Nilsen

Treningskamper.

Treningskampene i vinter har vært preget av tøffe motstandere som Rosenborg, Ranheim og Nardo, i tillegg har man møtt lag som Kvik og NTNUI. Laget hadde også en kamp mot danske Viby i forbindelse med treningsleiren i Tyrkia i forrige uke. Nå gjennstår kamper mot Nardo og Stjørdals Blink før man tar påskeferie. Nardokampen spilles allerede i kveld kl. 21.00 på Lerkendal. Kampen mot Bink spilles i neste uke.

Her fra kampen mot Rosenbor 17. januar som endte 4-1 til Rosenborg.

Treningsleir i Tyrkia

Som vanlig har seniorlaget vært på treningsleir i Tyrkia som en del av oppkjøringen til sesongen. Her har man optimale treningsforhold i sommerlige temperaturer, trønderske sommertemperaturer vel og merke. Det trenes 2 økter pr dag så det er lite som minner om ferie og avslapning. Turen dekkes av den enkelte igjennom egenandeler og toalettpapirsalg.

Torbjørn Trøen i duell med Kofi Osei-Tutu i Tyrkia.
 

Spillerstall 2018

Kolstad Fotball har beholdt så og si hele spillerstallen fra i fjor, i tillegg har man fått inn noen nye som er gode tilskudd i troppen.
Spillerstallen er nå så og si komplett. Men pga av langtidsskadene til Mats Oliver Bjerkan (Kne) og Andreas Bjørgve (Korsbånd) kan det hende man fortsatt holder mulighetene åpne for en og annen nykomling.

Tilganger:

Nikita Nechipurenko    Sverresborg

Jørgen Wisth Lie         Rosenborg

Prince Kala                  Tillerbyen

Roholla Iqbalazed         Byåsen

      

Nikita Necipurenko                                    Jørgen Wisth Lie

 

Avganger:

Terje Holm Olsson      Lagt opp

Simen Tøndel Hopen  CSK

Ole Gunnar Øien         Melhus

 

Tøff seriestart.

Det går mot en veldig tøff seriestart for seniorlaget. Her møter man på rekke og rad opprykksfavorittene i de fem første serierundene. Det blir da veldig viktig å være tilstede fra starten av.

Her kan man se oppsettet for kampene til seniorlaget.

http://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=11
 

Nå gjenstår det siste arbeidet med å spisse formen inn mot den tøffe seriestarten.

Så får vi håpe Parken er snøfri og klar den 14. april.

 

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift