Nikoline tatt ut til Team BDO J 13

Nikoline Aas Lein på vårt J 13 lag har gjort sine saker så bra på Klubb BDO at hun ble tatt ut videre til Team BDO J13. Her er det allerede gjennomført samlinger.

Etter å ha gjennomført treninger og kamper i regi Klubb BDO har Nikoline Aas Lein blitt tatt ut videre til Team BDO for J13. Her har hun allerede vært med på en samling for Team BDO.

Nikoline som spiller på vårt J 2005 lag har fått med seg gode gener på idrettarenaene sine. Med Æresmedlem i Kolstad Fotball Arne Lein som bestefar. Tidligere Kolstadspillere; Øyvind, Steinar og Anita som onkler og tante. Broren Nikolay spilte flere år på A-laget til Kolstad. I tillegg er mamma og pappa, Karina og Stig Arve trenere på henholdsvis håndball og fotball for Nikoline. 

Uavhengig av de gode genene er det Nikolines egen motivasjon til å utvikle seg videre som gjør at hun har tatt videre steg som fotballspiller i Kolstad Fotball. Gjennom egentrening og høyt aktivitetsnivå har hun lagt et godt grunnlag for å utvikle seg videre på idrettsbanen.

For det er igjennom en indre motivasjon til å bli bedre og ekstra trening man tar steg til å utvikle seg videre dersom man ønsker dette.

Vi ønsker Nikoline og laget lykke til med den nært forestående sesongen!

 

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift