5 dager til seriestart i Parken mot Byåsen.

Foreløpig lite som minner om seriestart mot Byåsen i Parken etter snøfallet før helga. Men traktoren går for fullt og med mildværet fram mot helga bør det være mulig å få til en snøfri fotballbane i Parken.

Det er kun 5 dager igjen til seriestart i Parken mot en av opprykksfavorittene Byåsen. Det jobbes på spreng for å rydde banen til seriestart førstkommende lørdag.

Byåsen Fotball som måtte ta den tunge veien ned fra Post-Nord ligaen, 2. div i fjor og mistet flere sentale spillere til bla. Ranheim. Klubben har likevel på ny lagt penger på bordet og erstattet spillerne som forsvant og virker solide med de forsterkningene de har fått inn.

Spillere som Albert Berbatovic og Robin Jatta Bjørnholm er hentet inn, samtidig som de har klart å resignere sentrale spillere fra i fjor.

Med sitt nye lag har de gjort sine saker bra i sesongoppkjøringen og kommer til Parken neste lørdag med en god porsjon selvtillit.

Ny spillere har kommet inn i Kolstad Fotball i løpet av vinteren og helt inn på tampen av påska. I tillegg til de som tidligere er inne i stallen er Ola Torske fra Sverresborg og Erik Rotlid kommet inn i stallen. Både Ola og Erik er offensive spillere som først og fremst tilfører laget teknikk og ballbesittelse. Spennende gutter som vil utvikle seg i Kolstaddrakten.

Laget og troppen inn mot serieåpninga ser bra ut, selv om man har fått noen kjedelige langtidsskader på sentralespillere i oppkjøringen i vinter.

Kampstart i Parken på lørdag er kl. 16.00

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift