Endringer i trenerapparatet i siste del av sesongen

Kolstad Fotball har valgt å gjøre endringer i trenerapparatet foran siste del av sesongen. Kristian Selnæs og Stian Øien tar over som hovedtrenere.

Etter den ustabile vårsesongen for A-laget er det gjort endringer i trenerapparatet foran de resterende 12 kampene. Kristian Selnæs og Stian Øien går inn som hovedtrenere for A-laget.

Øvrig støtteapparat er som tidligere.

Kristian Selnæs kommer inn igjen etter at han gav som trener foran denne sesongen. Selnæs har har som de fleste vet trent A-laget i de senest årene med stor suksess. Sammen med seg kommer Stian Øien inn. Stian Øien som ufrivillig har blitt satt på sidelinjen pga av korsbåndskader i begge knær de siste seongene. Øien har fortsatt masse å bidra med for Kolstad Fotball selv om han driver med opptrening fra skade. Men nå skal ha utveksle erfaringer fra sidelinja som trener og ikke som kaptein og bauta på banen.

Kolstad Fotball benytter anledningen til å takke Even Aasheim og John Marius Bjørnøy Nilsen for jobben som hovedtrenere for A-laget i perioden fra desember i fjor og fram til nå. Even og John Marius har gjort en veldig god jobb for klubben selv om resultatene har uteblitt. Vi ønsker begge lykke til videre i trenerkarrierene sine. Forhåpentligvis i Kolstad Fotball ved en senere anledning.

Vi velger å gjøre en endring i trenerapparatet nå for å se om man kan snu pila for A-laget i siste del av sesongen.

Først utfordring for det nye trenerteamet er hjemmekamp mot Løten førstekommende lørdag kl. 16.00

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift