Hjemmekamp mot Løten lørdag 11. august.

Kommer Kolstad sin andre hjemmeseier for året med nye trenere?

Kolstad har så langt bare en fattig hjemmeseier så langt i sesongen. Tidligere har Kolstad Idrettspark vært en fryktet arena å komme til for motstanderne.

Her scores det alltid mange mål, der Kolstad har som oftest tatt med seg alle tre poengene. Klarer Kolstad i løpet av de resterende kampene å gjenninnta Kolstad Idrettspark som fryktinngytende arena for motstanderlagene?

Lørdagens motstander Løten ligger under Kolstad på tabellen med bare 11 poeng så langt. Tre av disse poengene tok de i hjemmekampen sin mot Kolstad tidligere i vår. Kampen endte 2-0 til Løten.

Kolstad med den nye trenerduoen i spissen Kristian Selnæs og Stian Øien ønsker å revansjere tapet i vår.

- Vi ønsker å ta tilbake initiativet i kampene, og spesielt her på hjemmebane sier Kristian Selnæs. Selnæs som gleder seg til kamp igjen på lørdag.

- Alltid godt å komme tilbake til Kolstad og klubben, fortsetter Selnæs. Jobben for å sanke poeng igjen har allerede startet på trening i denne uken. Så får vi se om laget er klare for å blø for drakt og poeng allerede på lørdag, avslutter Selnæs.

Kampstart kl. 16.00 lørdag 11. august.

De nye tribunene er klare til bruk foran helgas kamp. Det vil nå være muligheter for å sitte og se kamper igjen i Kolstad Idrettspark.

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift