Vanvittig seier i ellevill kamp mot et stjernespekket Rosenborglag.

Kampen endte 5-3 til Kolstad i en meget underholdende kamp.

Rosenborg var klare favoritter foran kampen mellom de to lagene. Når de i tillegg stiller med såpass gode spillere som Mathias Vilhjalmsson, Erlend Dahl Reitan, Arild Austbø og Erik Botheim så oppgaven unektelig vanskelig ut på forhånd.

Men Kolstadguttene ville det anerledes og gikk respektøst til verks denne mandagskvelden. Etter en voldsom innsats og til tider glitrende angrepsspill med masse folk i angrep står det litt sjokkerende for mange 3-0 til Kolstad til pause.

Torbjørn Trøen scorer Kolstad sitt første mål etter at ballen blir liggende på 16 meter etter en duell. Trøen klemmer til og ballen fyker bak en sjanseløs Austbø. Kolstad sitt andre mål er nesten en kopi av det første, men denne gangen er det Morten Valø som får stå alene på 16 meteren å prikke inn ballen i mål.

Rett før pause er Morten Valø frampå igjen. Kolstad vinner ballen langt inne på egen halvdel, ballen går klikk klakk i mellom Kolstadspilleren der Erlend Sørhøy legger ballen inn foran mål til Morten Valø som bredsider ballen i mål. Rett og slett en fantastisk scoring etter oppvisning i overgangsspill.

Et lettere sjokkert Rosenborglag går til pause med 3 baller i sekken og bakoversveis etter at de har blitt løpt i senk av et meget hissig Kolstadlag.

Man skulle nå tro at det var et helt annet Roseborglag som mønstret banen i andre omgang. I steden er det Kolstad som fortsetter som i den første omgangen. Erlend Sørhøy blir spilt igjennom og fosser forbi Rosenborgforsvaret og plasser ballen i mål bak en utrustende keeper. 4-0.

Etter 60 minutter får Kolstad straffe etter at Erlend Sørhøy blir revet ned i feltet. Jørgen Wisth Lie setter straffen sikkert i mål fra straffemerket.

Med 5-0 og 30 minutter igjen å spille tenker de fleste at denne kampen er avgjort. Men her i fra og er det et stormkjør mot Kolstadmålet. Og Rosenborg reduserer tre ganger slik at kampen har en herlig nerve hele kampen ut.

 

Kolstad tar 3 viktige poeng og skaffer seg en luke ned til lagene som ligger under streken i avdelingen.

-Virkelig artig å se guttene i dag, sier en fornøyd trener Kristian Selnæs. Se for eksempel 17 år gamle Marius Jøssund Brøndbo som spiller sentral mot rutinerte Mathias Vilhjalmsson. I utgansgpunktet rått parti. Marius går av banen etter 60 spilte minutter. Da leder vi 4-0 og Vilhjalmsson har vært usynlig. Det sier sitt om prestasjonen til 17 åringen, fortsetter en oppglød Sælnes.

- Videre er vi god i alle spillets faser og i alle lagdelene i dag. Helt fra keeper til angrep, sier Kristian Selnæs.

Kampfakta:

Rosenborg- Kolstad    3-5 (0-3)

Salmarbanen   ca 150 tilskuere.

0-1 Torbjørn Trøen 12'
0-2 Morten Valø 26'
0-3 Valø 43'
0-4 Erlend Sørhøy 47'
0-5 Jørgen Lie str, 60'
1-5 Erik Botheim 61'
2-5 Matthias Vilhjalmsson 75'
3-5 Vilhjalmsson 81'

 

Kolstads lag:

Claus Martin Flage

Miran Cemalovic

Jørgen Wisth Lie

Sindre Brekke Veltun

Rodgers Kalyango

Marius Jøssund Brøndbo

Erik Dahle

Erik Rotlid

Erlend Sørhøy

Morten Valø

Torbjørn Trøen

 

Benyttede reserver:

Lars Petter Homstad

Ola Torske

 

 

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift