Melhus kommer til Parken på lørdag.

Etter den elleville kampen tidligere i uka er vi nå klare til å ta i mot Melhus i Parken på lørdag.

Lørdag er det klart for ny hjemmekamp i Parken. Denne gangen er det Melhus som kommer på besøk.

Melhus er nyopprykket foran denne sesongen, men ligger på plassen foran Kolstad med to poeng mere. Med seier her vil Kolstad smette forbi Melhus.

- Kampen mot Rosenborg på mandag har kostet litt krefter, men det skal koste litt å blø for drakta og vinne fotballkamper, sier trener Kristian Selnæs.

-Med hvile dag i går er vi klare til å kjøre et par treninger med god intensitet inn mot lørdagens kamp, sier Selnæs.

-Til helga har vi flere spillere tilbake fra skader eller karantener. Christoffer Lockert er på full fart tilbake etter skade, i tillegg er Kristoffer Pedersen tilbake etter karantene mot Rosenborg. Keeper Thomas Falstad blir mere og mere klar etter bruddet i fingeren som han pådro seg for noen uker siden og er klar til å bli med i troppen til helga. Med de som er tilbake og troppen fra sist mandag har vi en meget sterk tropp inn mot lørdagens kamp mot Melhus, avslutter en fornøyd Kristian Selnæs.

Videre er det gledelig at Mats Oliver Bjerkan er på trening med fotballsko igjen. Mats har vært ute siden kneoperasjonen i februar. Høsten ser unektelig lysere ut for Kolstad sin del.

Fokuset er uansett kun mot kampen til helgen mot naborival Melhus.

Kampen spilles lørdag kl. 16.00.

Meldes om strålende vær og vi håper at publikum strømmer tilbake på kamp igjen i Parken.

Alle Kolstadkamper har stor underholdningsverdi. Høyt tempo og mange folk i angrep er manuset hver gang Kolstad inviterer til kamp.

Vel møtt i Parken på lørdag!

 

 

Arrangement

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift