Sparebank 1 og Thomas gir Camp Kolstad pengegave.

Camp Kolstad har vært så heldige å fått kr 7500 fra Sparebank 1 gjennom vår dommer Thomas Lystad.

Sist mandag var ungene på Camp Kolstad så heldig å få besøk av Kolstaddommer Thomas Lystad. Thomas hadde med seg en sjekk på kr 7500 fra Sparebank 1 som han ønsket å gi til et godt formål. Valget falt på Camp Kolstad. Bakgrunnen er at utvalgte ansatte i Sparebank 1 får en gave som de kan gi videre til et godt formål. Vår egen dommer Thomas Lystad valgte å gi sin gave til Camp Kolstad.

-Camp Kolstad er en av kjerneaktivitetene i Kolstad Fotball og tar en av kjerneverdiene til Kolstad Fotball- Vi bryr oss  på alvor, derfor ønsket jeg å gi pengene direkte til Camp Kolstad, forteller den kommende banksjefen i Sparebank 1 Thomas Lystad.

-Her er det over 30 unger i aktivitet hver mandag og onsdag. I tillegg til aktiviteter får de et varmt måltid hver gang. Og det helt gratis. Helt enestående og ikke minst inkluderende for ungene i bydelen og klubben. Helt klart et tiltak jeg og banken ønsker å støtte,  fortsetter Lystad.

Tiltaket passer veldig godt overens med de verdier både jeg og Sparebank 1 står for, avslutter Thomas Lystad.

Kolstad Fotball ønsker takke Sparebank 1 og Kolstaddommer Thomas Lystad for gaven. Pengene skal benyttes til mere aktiviteter på Camp Kolstad og noen kroner vi gå til turen til Østersund med "Campungene" i begynnelsen av desember. Da drar Camp Kolstad på julemarked i Østersund med overnatting.

 

 

 

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift