Erlend Sørhøy går til Eliteserien.

Erlend Sørhøy signerte i dag kontrakt med eliteserielaget Ranheim.

Etter å ha vært i søkelyset til Ranheim i de siste par årene er det nå klart at Erlend Sørhøy blir Ranheimspiller fra nyåret. Kapteinen og toppscoreren fra Kolstad skal nå prøve lykken i den øverste divisjonen.

Dette er et synlig bevis på at Kolstad er en flott og naturlig utviklingsarena for spillere som ønsker å prøve seg på øverste nivå. Erlend har nå vært i Kolstad siden høsten 2015 og har i denne perioden utviklet seg til å bli fryktinngytende angrepspiller med en haugevis av seniorkamper i 3. divisjon. Erfaring med seniorkamper på 2. og 3. divisjon er en nødvendig ballast for å ta steget opp mot Eliteserien.

- Kolstad har vært en fantastisk klubb å være i de årene jeg har vært her. Jeg hadde egentlig gitt opp fotballkarrieren litt etter perioden i Rødde. Men i Kolstad fikk jeg tilbake lysten og motivasjonen til å satse på fotballen igjen. Her har det alltid vært lagt tilrette for at vi skal kunne trene og utvikle oss som fotballspillere, i tillegg er det et godt miljø hvor alle blir ivaretatt for den man er, sier Sørhøy til Kolstad Media.

- Nå når jeg har fått muligheten i Ranheim har jeg tenkt å ta den med begge armer og hud og hår. Har ikke tenkt å stå med lua i hånda, men ønsker å gjøre meg bemerket allerede fra nyåret av. Har vært å trent med Ranheim i hele år og vet at jeg kan bidra med mine ferdigheter inn i Ranheimtroppen, forsetter Sørhøy.

Kolstad Fotball synes det er veldig artig og fortjent at Erlend får muligheten i Ranheim. Erlend har vært stabilt god i flere sesonger nå og levert mål og målgivende hver eneste sesong. I tillegg er han godt trent og har en fysikk som gjør at han vil klare seg godt på et høyere nivå. Vi takker Erlend for alt han har bidratt med i klubben og ønsker han all mulig lykke til i fjæra.

En annen effekt av denne overgangen er at Kolstad og Ranheim nå ønsker å se på muligheten for utvikle et samarbeid rundt spillerutvikling og kompetanseoverføring klubbene i mellom.

Ingen tvil om at Ranheim er avhengig av 2. og 3. divisjons klubbene i Trøndelag framover. I tillegg kan Kolstad nyte godt av trenerkompetansen og  på andre sportslige områder av eliteserielaget .

 

 

 

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift