Trenerteamet for 2019 er klart.

Sist uke ble det klart at Frode Strømsvik går inn som hovedtrener for A-laget i 2019. Sammen med seg får han Stian Øien. Et sterkt trenerteam som skal lede laget i den viktige 2019 sesongen.

Med Frode Strømsvik og Stian Øien har man fått en kruttseterk trenerduo til å lede A-laget i 2019. Stømsvik har lang erfaring fra treneryrket igjennom igjennom Toppserien med Kattem og flere år med Byåsen Toppfotball damer i 1. divisjon.

Stian Øien gikk inn i trenerteamet i sommer sammen med Kristian Selnæs. Sammen klarte de å snu skuta og berget plassen på mirakuløst vis i siste sekundene av årets sesong. Stian har bøttevis av kamper for Kolstad på seniornivå og er den beste ambassadør for å videreføre Kolstadkulturen i gruppa. Kolstad Fotball har ambisjoner for Stian på trenersiden og han var selvskreven når et nytt team skulle komponeres.

-Da Kolstad tok kontakt var det selvsagt veldig smigrende, sier Frode Strømsvik. Måtte naturligvis først kjenne etter motivasjonen for trenergjerningen var til stede, samt at jeg rådførte meg med gode støttespillere innen fotballen før jeg tok den endelige avgjørelsen. Rådene var entydige og har topp motivasjon for jobben.

-Her i Kolstad er det lagt til rette både for spillere og trenere slik at de kan konsentrere seg på treningsfeltet og til de viktige kampene. Det var derfor veldig lett å takke ja til henvendelsen fra Kolstad. Dersom jeg skulle trene noe lag i den kommende sesongen var det bare Kolstad som var aktuell, sier den kommende hovedtreneren som har hatt 1,5 år pause fra fotballbanen.

Kolstad Fotball er glade for å få et trenerteam som kjenner Kolstad Fotball godt både fra innsiden og utsiden. Er veldig sikre på at sesongen som har vært ikke blir noen reprise.

Man starter nå å legge et godt grunnlag slik at man er godt rustet når 2019 kommer.

 

 

Stian Øien Ass. trener 2019

 

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift