Mye positivt selv med 6-1 tap i årets første treningskamp.

Gårsdagens treningskamp ble en tøff utfordring mot et godt Ranheimslag.

- Vi tar med oss veldige mye positivt selv om det ble litt for mange baklengsmål i min første kamp med laget, sier Frode Strømsvik etter treningskampen mot Ranheim søndagkveld.

Spesielt er det veldig gode tendenser når vi vinner ballen gunstig fra Ranheimslaget. Vi dytter fram mange folk og utfordrer med stor fart mot motstanderens mål. Litt lite nøyaktighet i den siste pasningen gjør at vi ikke klarer å omsette mulighetene i flere sjanser og mål. I tillegg til dette er jeg veldig fornøyd med at vi orker hele kampen ut. Løpskapasitetet i laget blir bedre og bedre for hver uke som går nå, fortsetter Strømsvik.

Litt for mange endringer i forskjellige posisjoner i løpet av kampen gjør at vi ikke klarer å holde gode nok avstander i laget i perioder. Og mot en såpass god motstander blir vi straffet med mål i mot hver gang vi "faller" sammen, avslutter den nye hovedtreneren.

Ranheim stilte med et godt lag med spillere fra A-troppen sin. Kolstadspilleren Erlend Sørhøy scoret to må mot sine gamle lagkamerater. Erlend virket som alltid godt trenet og ser ut til å få en veldig spennende seong i Eliteserien og Ranheimstrøya.

Kolstad på sin side hadde med det de hadde av disponibelt mannskap. Foreløpig fortsatt noen på skadelista og kanskje en spiller til eller to er på vei inn.

Alt i alt mange positive tendenser i den første treningskampen til A-laget. Trenerteamet har stor tro på at Kolstad skal få et slagkraftig lag når det drar seg til i april.

Neste treningskamp spilles førstkommende lørdag, 9. februar kl. 12.00 på Dalgård.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift