Seier 4-1 over Orkla i siste kvalikrunde i NM.

Kolstad leverte en meget sterk 2. omgang borte mot Orkla og tok seg fortjent videre til 1. ordinære runde i NM.

Det ble etterhvert aldri noen tvil om at Kolstad ville ta seg videre til 1. ordinære runde i NM i gårsdagens kamp bort mot Orkla.

Til pause sto det 1-1 på Orkla Sparebank stadion, men etter pause var det bare ett lag på banen. Kolstad scorer 3 mål etter hvilen og tar en overbevisende 4-1 seier.

Kampen:

Orkla hadde bestemt seg for å ligge kompakte og "hugge" til ved gode muligheter. Dette lyktes de med innledningsvis i kampen og scorer etter 15 minutter spill etter at de vinner ballen høyt, slår tidlig innlegg og header kontant i mål til 1-0 for vertene.

Etter dette kommer Kolstad mere inn i kampen og etter 26 minutter får Kolstad en god overgangsmulighet som Prince Kala kontant setter i mål under en litt uheldig Orklakeeper. Her er det fart og presisjon i overgangspillet til Kolstad, og ikke minst resolutt avslutning av Prince Kala som fører til utligning.

Etter hvilen tar Kolstad over kampen. Og har full kontroll i den andre omgangen. Først i det 65 min tar Kolstad ledelsen. Orkla klarerer utpå vår venstre side. Der dukker Mats Oliver Bjerkan opp, og på hel volley klinker han ballen utagbart for keeper helt oppe i vinkelen.

Kolstad fortsetter å trykke på og produserer en rekke muligheter. 3-1 kommer etter et flott angrep på Kolstad sin venstreside der ballen blir lagt inn i feltet. Erik Rotlid dukker opp å setter ballen pent plassert fra 11-12 meter. 

Torbjørn Trøen ønsker å pynte ytterligere på resultatet og setter inn 4-1 etter at han flott vender og setter ballen helt oppe i vinkelen etter en corner.

En sterk prestasjon og meget fortjent avansement til 1. ordinære runde i NM.

I den 1.ordinære runden i NM venter mest sannsynlig tøff motstand fra lag fra høyere divisjoner. 1. runde i NM skal spilles 1. mai.

Kampfakta:

Orkla -Kolstad    1-4 (1-1)

Orkla Sparebank stadion   ca 200 tilskuere

1-0   Orkla                            15 min

1-1   Prince Kala                   26 min

1-2   Mats Oliver Bjerkan      65 min

1-3   Erik Rotlid                     72 min

1-4   Torbjørn Trøen             81 min

 

Laget:

Nikita Necipurenko

Cahit Karaman

Brage Hauglann Talgø

Thomas Rønning

Jørgen Wisth Lie

Mats Oliver Bjerkan

Prince Kala

Erik Rotlid

Mantas Petruska

Morten Valø

Benyttede reserver:

Torbjørn Trøen for Morten Valø

Sander Gjesdal Fjorden for Prince Kala

Tom Ørjan Rønning for Mantas Petruska

 

Målscorer Prince Kala.

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift