Vi fyller Parken på onsdag mot Ranheim

Etter seieren borte mot Steinkjer på lørdag er det stor optimisme foran onsdagens cupkamp mot eliteserielaget Ranheim.

Kolstadlaget er i god flyt om dagen etter seier i 4 av de 5 første kampene i årets sesong.

Nå gleder laget og trener Frode Bjørgmo Strømsvik seg til å ta i mot Ranheim i onsdagen cupkamp i Parken.

Kolstad Media har tatt en liten prat med hovedtreneren som har fått sving på laget i serieåpningen.

Hvordan er ståa etter de innledende kampene i årets serie?

- Vi er godt fornøyde med åpningen av sesongen. Etter å ha trent stabilt og godt i vinter har vi fått satt et lag som ser ut til å fungere sammen. Vi har en bred og god stall, der vi fortsatt har noen som er på sidelinja pga av skader. Så fortsettelesen ser veldig lovende ut. I tillegg kan det godt hende vi forsterker med en spiller eller to i frontleddet i løpet av denne våren. Adm leder for seniorlaget, Bjerkan,  er i god dialog med et par spillere som vil dukke opp på trening med det første.

Forventninger til onsdagens cupkamp mot Ranheim?

-Ja, helt klart! Etter den positive innledning, med seiere i de to siste kampene og masse folk i åpningskampen hjemme i Parken mot Tiller forventer jeg at vi fyller Parken på ny onsdagskveld mot Ranheim.  Det vil bli en flott ramme rundt kampen og dette er oppgjøret man bør få med seg denne kvelden. I tillegg forventer hele Kolstadmiljøet at Erlend Sørhøy blir å bekle venstrekanten i Ranheimtrøya. Erlend fortjener denne sjanse på sin egen hjemmebane. Det beste scenarioet har vært om vi ryster Ranheim skikkelig og Erlend scorer ett eller to mål i Parken, sier en smilende Strømsvik.

Har Kolstad en sjanse mot eliteserielaget? Smeller cupbomba i Parken denne runden?

- Cupbomba kan like gjerne smelle i Parken. Ranheim har dessverre fått en litt skjev start på årets sesong og er nok litt usikker på eget nivå og form om dagen. Samtidig er skadeskutte dyr de aller skumleste, fortsetter hovedtreneren.

Ranheims hovedtrener Svein Maalen er en veldig god venn av deg. Er det knyttet stor prestisje til onsdagens trenerduell?

Nei, nei, overhodet ingen prestisje. Men en vennskaplig kameratduell. Svein er en raus type som villig deler av sin fotballkunnskap til oss som "søler rundt" på lavere nivå. Svein er typen som like gjerne kunne kommet med gode tips om hvordan vi skal ha best mulig sjanser til å slå Ranheim denne kvelden.  Det trenger han ikke, ler Strømsvik. Det håper vi at vi har kontroll på selv.

Vi skal forberede oss godt de neste dagene slik at vi garantert kommer til å gi Ranheim tøff kamp i Parken.

I 2015 når Rosenborg var på besøk i Parken var det nærmere 1500 tilkuere i Parken. Det forventes 600-700 stk i Parken på onsdag. 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift