Barnefotballen i gang igjen.

Onsdag 8. mai rullet barnefotballen i Sone Sør i gang igjen.

Mange hundre spente og forventningsfulle barn i alderen 6 til 10 år startet kampsesongen onsdag. På 8 forskjellige baner på sørsiden av byen møtes lag fra Kolstad, Kattem, Romoslia, Heimdal, Sjetne, Klæbu, Leinstrand, Byneset og Flatås til dyst i de yngste alderstrinnene.

Sonekveldene gjennomsyres av skrubbsår, mål, latter, gråt,  og kaffe og kakesalg i kioskene rundt omkring på sørsida. Akkurat slik barnefotballen skal være. 

Kampene spilles i forskjellige spillformer: 3`er, 5`er og 7`er fotball for å tilpasse fotballaktiviteten til de forskjellige aldersgruppene. 3 kamper hver spillekveld gjør at det er slitne barn som legger seg slitne og fornøyde hver onsdag. Unge dommere fra klubbene på sørsida leder kampene på en utmerket måte og bidrar til å gjøre fotballfamilien komplett på slike kvelder. Rett og slett nydelig!

På Kolstad var det de aller yngste guttene som var i aksjon. Gutter født i 2012.  Hele 43 lag var i aksjon i løpet av et par timer i Parken og nærmere 70 kamper ble gjennomført.

Vi gleder oss allerde til neste onsdag. Da skal de fremtidige Messier og Ronaldoer i aksjon igjen.

Bilder fra J/G 2012 arrangementene på Kolstad og i Klæbu.

 

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift