Kolstad tapte 2-0 i bortekampen mot ungguttene fra Rosenborg.

Det ble aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå etterhvert på Salmarbanen mandagkveld.

Bilde: Karlsen Foto

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå da Kolstad møtte Rosenborg 2 sine unggutter til duell på Salmarbanen mandag kveld. Kampen endte fullt fortjent 2-0 til hjemmelaget.

Kolstad møtte et ungt lag fra Rosenborg, som kun stilte med keeper Arild Østbø og midtbanejuvelen Mikael Tørset Johnsen fra A-laget i denne kampen. Det var et sultent RBK-lag som entret banen og som tok kontroll fra nesten første sekund.

Starten av kampen var imidlertid positiv for Kolstad der man produserte flere halvsjanser og farligheter foran Rosenborg sitt mål i innledningen. Blant annet en skudd fra kloss hold fra Mats Oliver Bjerkan som ble blokkert før det vant veien til målet.

Men etter bare ni minutter går Rosenborg opp i  ledelsen 1-0. Flott angrep der de broderer seg gjennom et noe passivt Kolstad-forsvar, noe som til slutt førte til at Franklin Nyenetue får en enkel oppgave å sette inn 1-0 på bakerst stolpe.

Etter 22 minutter økte Rosenborg ledelsen til 2-0 etter et nytt fint angrep, der nevnte Nyenetue ble tomålsscorer da han ble spilt gjennom og satte ballen rolig og behersket bak Kolstad-keeper Nikita Nechipurenko.
 

Etter de to målene har Rosenborg kontroll på det meste som skjer på banen, hvor Kolstad ble liggende for lavt og sjelden kommer til muligheter. Rødtrøyene var litt bedre med til å begynne med i andre omgang, og hadde  etterhvert flere lovende angrep, men slet fremdeles med å komme til de store sjansene. Rosenborg som var nærmere både 3- og 4-0 enn Kolstad var redusering. Utover i omgangen kunne RBK kontrollere inn seieren og var i realiteten aldri truet.

Kampen ble dermed en liten nedtur for Kolstad etter noen fine uker med tre strake seire i serien og en fullt godkjent cupkamp mot Ranheim.

Kampfakta:

Rosenborg 2 - Kolstad         2-0 (2-0)

Salmarbanen                         100 tilskuere

Kolstads lag (4-2-3-1):

Nikita Nechipurenko
Miran Cemalovic
Brage Hauglann Talgø
Thomas Rønning
Rodgers Kalyango
Jørgen Wisth Lie
Mats Oliver Bjerkan
Cahit Karaman
Erik Rotlid
Mantas Petruska
Torbjørn Trøen

Benyttede innbyttere:

Prince Kala 45 min. for Miran Cemalovic
Marius Jøssund Brøndbo 45 min. for Mats Oliver Bjerkan
Morten Valø 17 min. for Torbjørn Trøen
Sindre Brekke Veltun 10 min. for Brage Hauglann Talgø

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift