Solid bortekamp mot Nybergsund ga nye 3 poeng.

Ble en tøff og nervepirrende kamp i Trysil der man tilslutt dro inn en fortjent 3-2 seier.

Med seieren i Nybergsund har Kolstad vunnet 5 av 7 kamper så langt. En imponerende start av laget som på mange måter startet på nytt igjen etter fjorårets sesong.

Imponerende var også bortekampen mot Nybergsund. Et Nybergsundlag som består av gode individuelle spillere fra mange nasjoner. Nybergsund vil ta mange poeng både på hjemme og bortebane etterhvert som laget blir mere samspilt.

Kampen.

Kolstad startet kampen friskt der man lå kompakte med et aggresivt press. Dette medførte til mange brudd der Kolstad kom til flotte overganger i starten. Allerede etter 6 minutter scorer Kolstad det første målet. Flott angrep på Kolstad sin venstreside der Moretn Valø bredsider ballen i mål fra 6-7 meter. Etter dette fortsetter kampen i samme spor. Kolstad i en solid defensiv organisering som gjør at laget kommer på mange overganger. I det 29 min vinner Kolstad ballen høyt, ballen spilles direkte til Morten Valø som står på 18 meter og legger ballen kontrollert nede ved stolperoten. 3 minutter senere er Kolstad frampå igjen. Denne gangen er det Mats Oliver Bjerkan som får ballen rett innenfor 16 meter. På sedvanligvis med venstrefoten legger midtbanespilleren ballen i mål under en ellers så god Nybergsundkeeper.

Lagene går til pause på stillingen 3-0 etter at Kolstad leverte sin beste omgang denne sesongen. Flotte mål og bunnsolid defensivt.

Nybergsund, som består av veldig gode fotballspillere, skapte ingen muligheter i den 1. omgangen.

Andre omgang starter på verst mulig måte etter at Nybergsund scorer allerede etter 2 minutter av omgangen. Dette gir Nybergsundlaget tro på at dette er mulig og setter i gang et stormløp mot Kolstad sitt mål. Den neste reduseringen kommer ikke før i det 82.minutt. De siste 8-10 minuttene blir nerverpirrende for de tilreisende fra Kolstad.

Kampen ender med en ny seier til Kolstad etter en veldig godt gjennomført bortekamp. Hele troppen viser en heroisk innsats gjennom hele kampen og viser at de sammen står kampen ut. 

Kampfakta:

Nybergsund Trysil -Kolstad     2-3 (0-3)

Nybergsund Stadion    130 tilskuere

0-1  Morten Valø                    6 min

0-2  Morten Valø                  29 min

0-3  Mats Oliver Bjerkan      32 min

1-3  Nybergsund                  47 min

2-3  Nybergsund                  82 min

Laget:

Nikita Nechipurenko

Cahit Karaman

Sindre Brekke Veltun

Brage Hauglann Talgø

Mats Olver Bjerkan

Jørgen Wisth Lie

Morten Valø

Mantas Petruska

Torbjørn Trøen

Prince Kala

Benyttede reserver:

Marius Jøssund Brøndbo for Morten Valø          56. min

Somchai Phaolet for Miran Cemalovic                74. min

Akway Okkello Akway for Torbjørn Trøen          81. min

Ola Torske for Prince Kala                                 86. min

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift