Kolstad møter Rosenborg i treningskamp på Lerkendal stadion 2. pinsedag

Et toppet eliteserielag har invitert Kolstad til treningskamp inne på Lerkendal stadion mandag 10. juni.

Mandag 10. juni skal Rosenborg teste formen før Eliteserien starter opp igjen påfølgende helg. Som motstander har de valgt oss på Kolstad, og kampen spilles inne på Lerkendal stadion førstkommende mandag klokken 18:00.

Rosenborg vil stille med sitt sterkeste lag for å kjøre sammen laget som en siste test inn mot kampen mot Vålerenga 16. juni.

Kolstad har vunnet fem kamper og tapt tre i ligaen. Med det ligger laget for øyeblikket på 5. plass på tabellen, men det er jevnt i avdelingen, og Kolstad ligger bare tre poeng bak Ranheim 2 og Gjøvik-Lyn, som ligger øverst med 18 poeng. I tillegg gjorde man en god figur i cupkampen mot Ranheim. Så sesongstarten må alt i alt kalles fullt godkjent.

Rosenborg har som kjent hatt det noe tyngre, med trenerskifte i vinter, mye uro i laget og mildt sagt blandede resultater på banen. Seriemesteren fra de fire foregående sesongene ligger på en skuffende 11. plass i Eliteserien med tre seire, tre uavgjort og fire tap. To av seirene har imidlertid kommet på de to siste kampene, så kanskje er formen på vei opp.

Likevel skal det naturligvis være en viss forskjell på lagene, og Rosenborg har nok angrepstrening i tankene når de spiller denne treningskampen. Det blir likevel en fin opplevelse for Kolstad å spille på selveste Lerkendal, og god trening foran kommende tellende kamper. Kampen kommer bare to dager etter at Kolstad har spilt seriekamp mot Brumunddal, og helgen etter skal man spille mot Orkla, så her er det et tettpakket program fremover.

Rosenborg og Kolstad har møttes én gang tidligere i obligatorisk kamp, og det var i cupen i 2013 da RBK vant 10-2.

Bilde fra kampen der Rosenborg den gangen stilte med spillere som bla. Ole Selnæs, Nicki Bille, Pål Andre Helland og Stefan Strandberg.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift