Uavgjort borte mot Orkla FK

Det ble bare med ett poeng tilbake etter bortekampen mot Orkla FK.

På forhånd var det spådd en vanskelig bortekamp mot Orkla FK sist lørdag. Et Orklalag som er i fin flyt om dagen etter en trå start på sesongen.  Slik at en uavgjort her ville vært et godt resultat borte som et utgangspunkt. Etter kampen føltes det uansett som om man burde hatt med alle 3 poengene tilbake eetter at Kolstad gjennomførte en god bortekamp på lørdagen.

Kampen: 

Litt som forventet kom Orkla ut aggresivt ut fra start i kampen. Kolstad har god kontroll på Orkla på den aggressive starten til Orkla og tilriver seg etterhvert banespillet og produserer flere og flere muligheter utover omgangen. 4 minutter før pause går Erik Rotlid høyest av alle på en corner og setter inn 1-0. Velfortjent ut i fra spill og sjanser. Det ser enda lysere ut for Kolstad etter at Orkla blir redusert til 10 mann etter direkte rødt kort etter en stygg takling på Jørgen Wisth Lie rett før pause.

Det er et godt fornøyd lag som går til pause med ledelse 1-0 og man skal spille en hel omgang med en spiller mere på banen.

2. omgangen blir ikke helt som forventet. Kolstad har banespillet og dominerer kampen. Men man spiller på seg farlige brudd i midtbaneleddet som skaper muligheter for et Orklalag som bare ligger å venter på mulighetene til å straffe Kolstad. I 63 min scorer Orkla på et unødvendig laget frispark. 

Kolstad maler og maler på videre, men klarer ikke å score på noen av de mulighetene som de skaper utover omgangen. Kampen ender 1-1. Et resulat som Orkla er mest fornøyd med slik som kampen ble.

KAMPFAKTA:

Orkla - Kolstad 1-1 (0-1)
0-1 (41) Erik Rotlid
1-1 (63) Erik Hægstad Johnsen

Lørdag 15. juni kl. 16:00           Orkla Sparebank Stadion              88 tilskuere

Rødt kort: Håkon Sanden, Orkla (45)

Kolstad Fotball:
Nikita Nechipurenko
Miran Cemalovic
Thomas Rønning
Sindre Brekke Veltun
Rodgers Kalyango
Aleksander Vavik
Jørgen Wisth Lie
Prince Kala
Erik Rotlid
Mantas Petruska
Morten Valø

Benyttede innbyttere:
Torbjørn Trøen 27 min. for Morten Valø
Marius Jøssund Brøndbo 13 min. for Sindre Brekke Veltun

 

Arrangement

LØRDAG 17. AUGUST  kl. 16.00

Kolstad - Nybergsund IL Trysil

Støtt oss med Grasrotandelen:©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift