Kolstad Fotball med elitesatsing på junior foran neste sesong.

Klart for elitesatsing på junior med Kristian Selnæs som hovedtrener.

Etter noen år uten skikkelig juniorsatsing på Kolstad tar klubben nå skikkelig grep. 

Primært ønsker vi å utvikle spillere inn til vår A-lag med satsingen, men også å legge tilrette for et sårt tiltrengt tilbud for juniorsatsing på sørsiden, sier daglig leder Jan Morten Bjerkan om tilbudet.

Det vil være naturlig at Kolstad tar et slikt ansvar på platået. Kolstad er flaggskipet på seniornivå på sørsiden og har siden tidlig 90-tall hatt en stabil og god seniorsatsing. I tillegg har Kolstad alle nødvendige rammer for en slik satsing. Flott anlegg med nytt klubbhus og en ryddig økonomi. Det er en forholdsvis enkel øvelse for oss å benytte de samme rammene som vi bruker på seniorlaget ned mot et juniorlag. Dette innebærer gode treningsforhold både på vinter og sommer. Treningsamlinger/Treningsleir i løpet av pre-season. Videre har vi gode avtaler på utstyrsiden som gjør at spillerne får optimale muligheter for å kunne utvikle seg i de viktige juniorårene, fortsetter Bjerkan.

Tett link opp i mot seniorlaget.

Satsingen innebærer en nær og tett link opp i mot seniorlaget for både trenere og spillere. Målet er at så mange som mulig skal få sin A-lags debut i løpet av tiden på juniornivå, dvs 1-3 år. Hospitering opp på seniorlag vil være nøkkelen her. Kamparenaen for junior vil være junior, 5. divisjon og forhåpentligvis Norsk Tipping Ligaen på nivå 4 i dette landet.

Treningsleir og treningsamlinger med god nasjonal kampmatching vil sørge for at dette tilbudet blir veldig veldig bra, sier daglig leder Bjerkan.

Her er det kort vei for å spille seniorfotball på forholdsvis høyt nivå dersom man er ambisiøs og har de rette holdningene. Eksempelvis i juniorsatsningen til både Rosenborg og Ranheim er veien opp og fram vesentlig lengre og mere kronglete, som den naturligvis bør være.

Kolstad har blitt et utstillingsvindu for spillerer som sikter høyt. Vi vet at flere topplag følger med hva som skjer hos oss.

Trøndelags beste juniortrener klar for å elitesatsingen.

Kolstad har engasjert Kristian Selnæs som hovedtrener for juniorsatsingen. -Når vi skulle starte opp elitesatsing på junior engasjerte vi like gjerne det beste alternativet for en slik satsing.  Kristian Selnæs har tidligere vært i klubben i mange år, sist som redningsmann sist sesong da seniorlaget kavet nede i bunnen av tabellen. Her bidro han til å berge plassen på mirakuløst vis i siste sekund av sesongen.

Kristian vet hva som kreves for å bli en god seniorspiller, og setter tydelige krav til den enkelte spiller. Vi er veldig godt fornøyde med å kunne presentere han som hovedtrener for det nye juniorlaget

Selnæs er for tiden trener for Trygg/Lade sitt G 16 lag som er blant landets beste lag på dette nivået. Laget skal til neste uke på Norway Cup der de stiller i eliteklassen.

Sammen i trenerteamet får han Øyvind Moldestad, også fra Trygg/Lade, i tillegg jobbes det for å lage et stor og godt team rundt juniorlaget.

Flere spillere klare for juniorlaget allerede.

Før man tok sommerferie har man allerede sikret oss 10-11 spillere som ønsker å være med på satsingen. Alle spillere har signert avtaler som gjør at de er klar fra nyåret. Man vil bruke sommeren og tidlighøsten til å få på plass de siste brikkene. Juniorlaget skal bestå av 20-25 spillere totalt.

Spillere som ønsker å trene mye og utvikle seg som fotballspillere er interessante for oss i tiden framover. Fra egen klubb og sørsida er i første omgang nedslagsfeltet.

 

For spørsmål om elitesatsingen ta kontakt med:

Jan Morten Bjerkan

Daglig leder

92652521

janmorten@kolstad-fotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift