Seier i første kamp etter sommeren.

I en jevn og tøff batalje vinner Kolstad 2-0 over Melhus i første kamp etter ferien.

Første kampen etter ferien bærer ofte preg av feriefotball og dårlig tempo. Melhus hadde gjort unna sin første kamp helga før og var i utgangspunktet bedre forberedt enn Kolstad.

Kampen ble også spilt i 30 gr slik at det ble fysisk tøft for spillerne i varmen.

Kampen:

Kampen ble mye mere fartsfylt enn vær og temperatur skulle tilsi. To lag som ønsket å gå i angrep for å vinne kampen. 1. omgang var jevnspilt der de største sjansene kommer igjennom dødballsituasjoner. Enn for dagen opplagt Nikita Nechipurenko har flere fine innvolveringer i omgangen. Kolstad på sine side kommer til flere mulighter og da spesielt på vår venstreside der Rodgers Kalyango og Morten Valø er mye involvert i det som skjer for Kolstad. Gode overlapper og innlegg som bør omsettes i mål. 

Tidenes frisparkmål i Parken.

Etter 27 minutter spilt får man kampens store høydepunkt. Kolstad får frispark på skrått hold ca 25 meter fra mål. Kolstad sin kaptein og hærfører, Mats Oliver Bjerkan tar fart og blåser ballen med høyfart og skru limt helt oppe i motsatt vinkelen. Melhus sin keeper står paralysert og skjønner ingneting hva som foregår. Et frispark for historiebøkene og helt på høyde med det beste man kan se fra de beste. 

Lagene går til pause 1-0 i en jevnspilt omgang der Melhus har vært farligst på dødballer og Kolstad igjennom sjanser fra sin venstreside.

i den andre omgangen er det Melhus som fører kampen i starten og produserer flere muligheter på vår venstreside i forsvar. Keeper Nechipurenko holder Kolstad inn i kampen i denne perioden med flere redinger. Etter hvert stykkes kampen opp med veldig mange innbytter fra lagene (9 bytter). I det 80 min punkterer Kolstad kampen etter at Erik Rotlid får satt ballen i mål etter litt fram og tilbake i Melhus sin 16 meter.

Kolstad vinner kampen 2-0. En kamp der Melhus skaper flere muligheter, men et godt midtforsvar og en meget solid keeper sørger for at alle poengene blir igjen i Parken.

Kolstad hadde i forkant av denne seieren spilt tre kamper uavgjort 1-1 der de i alle kampen burde og hadde fortjent alle poengene. Denne kampen har man heldigvis marginene på sin side. I fotball så jevner dette seg som kjent ut og alle lag får som fortjent til slutt. Denne gangen smakt seieren både godt og velfortjent etter tre kamper i forkant med liten poengfangst.

Bilde: Mats Oliver Bjerkan

 

Kampfakta:

Kolstad - Melhus  2-0 (1-0)

Lørdag 27. juli kl. 16.00

Kolstad Idrettspark     ca 120 tilskuere.

1-0    Mats Oliver Bjerkan       27 min

2-0    Erik Rotlid                      79 min

Laget:

Nikita Nechipurenko

Rodgers Kalyango

Aleksander Vavik

Brage Hauglann Talgø

Miran Cemalovic

Ola Torske

Mats Oliver Bjerkan

Erik Rotlid

Prince Kala

Torbjørn Trøen

Morten Valø

Benyttede reserver:

Marius Jøssund Brøndbo

Erik Dahle

Somchai Phaolet

Magnus Bratseth

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift