Tre seiere på rad etter ferien.

Kolstad tok sin tredje seier på rad etter seier mot Orkla på lørdag.

Kolstad hadde to seier på rad før helgas kamp mot Orkla. Orkla på sin side på jakt etter poeng i høstjakt for å komme seg opp fra utsatt plass i bunnen av tabellen.

Tilsvarende oppgjør i vår i Orkdalen endte 1-1.

Kampen:

Kampen starter på sedvanlig vis med stillingskrig og kampen bølger fram og tilbake. Kolstad ligger kompakte og tar overganger når mulighetene byr seg. Orkla i kjent formasjon og Eggens spillestil. Heldigvis ikke av samme kvalitet som gyldne årganger i RBK. Dette fører til kun halvsjanser til begge lag i innledningen av kampen. I det 18 min scorer Kolstad etter en dødball. Det er kampens to store spillere som står for målet. Innlegget treffer Brage Hauglann Talgø som header ballen ned til Erik Rotlid som bredsider ballen i mål bak et passivt Orklaforsvar. 

Kolstad går til pause med ledelse 1-0. Ett resultat som er rettvist ut i fra spill og sjanser i denne omgangen.

Andre omgang starter med et Orklalag som ønsker å ta med seg poeng fra Parken. Laget ligger høyere i banen og styrer spillet uten at de klarer å skape noen store sjanser. Etter 63 minutter klarer Orkla allikevel å utligne etter at Orklas Emil Lynum får tid til å plassere ballen i mål innenfor Kolstad sin 16 meter. Et ellers så godt Kolstadforsvar opptrer noe passivt i denne situasjonen og Orkla kan enkelt utligne til 1-1. 

Etter scoringen løfter Kolstad laget sitt høyere i banen igjen og produserer muligheter både fra høyre- og venstresiden i Kolstad sitt angrep. Og i det 85 min får Kolstad fortjent sitt andre og avgjørende mål i kampen. Prince Kala kommer fri fra sin høyreside og inne i feltet står Rodgers Kalyango som enkelt kan sette ballen i mål til ledelse 2-1 til Kolstad. Etter dette ebber kampen ut selv om Kolstad har store muligheter til å score både ett og to mål på kontringer på slutten. 

Orkla har ballen mest i denne omgangen, men det er Kolstad som produserer sjanser og muligheter og tar fortjent sin tredje seier på rad etter ferien.

Sterkt resultat som fører Kolstad helt i toppen sammen med RBK 2 og Ranheim 2 etter 15 serierunder.

Kampfakta:

Kolstad Fotball - Orkla FK    2-1 (1-0)

Lørdag 10. august kl. 16.00

Kolstad Idrettspark  ca 100 tilskuere

1-0    Erik Rotlid               18 min

1-1    Emil Lynum             63 min

2-1    Rodgers Kalyango  85 min

Laget:

Nikita Nechipurenko

Miran Cemalovic

Aleksander Vavik

Brage Hauglann Talgø

Rodgers Kalyango

Cahit Karaman

Marius Jøssund Brøndbo

Erik Rotlid

Mantas Petruska

Morten Valø

Prince Kala

Benyttede reserver:

Torbjørn Trøen for Cahit Karaman

Tom Ørjan Rønning for Marius Jøssund Brøndbo

Magnus Bratseth for Prince Kala

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift