Hjemmekamp mot Nybergsund Trysil på lørdag

Kolstad har levert strålende resultater etter ferien, og lørdag klokken 16:00 kommer Nybergsund Trysil på besøk til Kolstad Idrettspark for å bryne seg på rødtrøyene.

Det har vært en drømmeåpning på høstsesongen for Kolstad, som har vunnet sine tre første kamper etter ferien: 2-0 hjemme mot Melhus, 3-1 borte mot Tiller og 2-1 hjemme mot Orkla. Laget ligger på en tredjeplass på tabellen bak andrelagene til Rosenborg og Ranheim.

Kolstad har fremdeles ikke tapt på hjemmebane i år (har seks seire og én uavgjort på sju kamper), en fantastisk statistikk som er god å ha med seg inn mot helgens kamp. I tillegg opprettholdt man snittet på ett mål imot per kamp i siste kamp mot Orkla.


Nybergsund har hatt en noe mer ustabil sesong, og ligger på niendeplass med fem seire, tre uavgjort og sju tap etter 15 kamper. De ligger to poeng over nedrykksstreken og kjemper for øyeblikket en innbitt kamp for å holde seg over den. De har spilt fire kamper etter ferien, hvor de vant de to første, men har så spilt én uavgjort og tapt én kamp henholdsvis borte mot Verdal og hjemme mot Tiller.

I bortekampen mot Nybergsund i mai vant Kolstad 3-2, etter en strålende førsteomgang der Kolstad gikk til pause med 3-0 ledelse.

Nybergsund har et lag bestående av veldig gode fotballspillere fra mange forskjellig nasjoner. Foreløpig har de slitt litt kollektivt, men laget blir bedre og bedre samspilt for hver kamp som spilles.

Kampen spilles altså lørdag 17. august klokken 16:00 på Kolstad Idrettspark.

Vel møtt til kamp!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift