Hjemmekamp mot Gjøvik-Lyn på fredag KL. 18.00

Det er klart for toppoppgjør i Norsk Tipping-ligaen når Kolstad tar imot Gjøvik-Lyn på Kolstad Idrettspark. Kampen spilles fredag klokken 18:00.

Kolstad har gjort det meget godt i serien i år, og ligger på tredjeplass med 31 poeng etter 17 kamper, kun bak andrelagene til Rosenborg og Ranheim. Rødtrøyene har også sluppet inn minst mål i avdelingen, med 20 mål på 17 kamper. Formen etter ferien har alt i alt vært bra, med tre seire, én uavgjort og ett tap. Riktig nok ble det tap sist hjemmekamp mot Nybergsund Trysil, men fredag er det nye muligheter mot tabellnabo Gjøvik-Lyn.

Gjøvik-Lyn ligger på fjerdeplass på tabellen, bare ett poeng bak Kolstad. Med unntak av andrelagene til Rosenborg og Ranheim, har laget scoret flest mål av alle i avdelingen, så det blir interessant å se hvordan det går når de møter laget som har sluppet inn minst. Gjøvik-Lyn har spilt seks kamper etter ferien, hvorav det har blitt to seire og fire tap, så det skal være muligheter for Kolstad her.

Oppgjøret i Gjøvik tidligere i sesongen, som ble spilt 1. juni, endte imidlertid med 1-0 til Gjøvik-Lyn, så det ligger an til en tett og jevn batalje. Kampen spilles altså fredag 30. august klokken 18:00.

Vel møtt til kamp!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift