Tap mot Gjøvik-Lyn.

Det var en jevn kamp i drøye 80 minutter, men Kolstad måtte dessverre gi tapt i sluttminuttene mot Gjøvik-Lyn på Kolstad Idrettspark. Resultatet ble til slutt 0-3.

Gjøvik-Lyn åpnet best på bortebane, og hadde flere store muligheter i åpningsminuttene. Kolstad kom bedre med etterhvert og hadde også sine farligheter, i tillegg til gode tendenser og fint spill, men man slet litt på siste tredjedel. Alt i alt virket Kolstad hakket friskere i første omgang, men det stod 0-0 til pause etter en ganske sjansefattig siste halvdel av omgangen.


Andre omgang startet med flere sjanser til begge lag. Gjøvik-Lyn hadde nok de to første til å begynne med, hvor de først hadde en svak avslutning utenfor, før keeper Nikita Nechipurenko vartet opp med en flott dobbelredning da det var spilt en time. Kolstad var imidlertid også farlig frempå ved noen anledninger, og Erik Rotlid satte en ball i mål som ble hårfint annullert for offside. Ellers var det fremdeles bra tendenser i banespillet fra rødtrøyene, og med litt bedre utnyttelse, kunne sluttresultatet sett annerledes ut.

Gjøvik-Lyn koblet et lite grep midt i omgangen, da de hadde mye av spillet, og hadde blant annet et farlig frispark som Nechipurenko reddet mesterlig. Kolstad var heller ikke ufarlige, og blant annet hadde Morten Valø en farlig heading rett etter at han kom inn.

Imidlertid var det Gjøvik-Lyn som fikk inn det første målet etter 83 minutter, ved innbytter Jay Beckford, da han skjøt fra spiss vinkel og ballen gikk inn via stolpen. Samme mann økte til 2-0 bare to minutter senere da han plutselig kom alene gjennom og satte ballen sikkert bak Nikita Nechipurenko.

Kolstad sendte deretter alle mann opp for å jakte scoring, men ble i stedet kontret på etter en corner på overtid, og Gjøvik-Lyns stjernespiller Rocky Lekaj kunne enkelt fastsette sluttresultatet til 3-0 alene med keeper.
 

Ut i fra spill og sjanser i denne kampen kunne Kolstad fått med seg både ett og trepoeng. I en kamp hvor Kolstad presterer på et godt nivå, men rødtrøyene greier aldri å sette mulighetene man får. Dermed ender kampen 3-0 til gjestene fra Gjøvik, som også passerer Kolstad på tabellen. Gjøvik-Lyn ligger nå på tredjeplass, mens Kolstad har falt ned på femte.


KAMPFAKTA:

Kolstad - Gjøvik-Lyn 0-3 (0-0)
0-1 (83) Jay Beckford
0-2 (86) Jay Beckford
0-3 (90) Rocky Lekaj

Fredag 30. august kl. 18:00              Kolstad Idrettspark              75 tilskuere

Kolstad Fotball:
Nikita Nechipurenko
Cahit Karaman
Brage Hauglann Talgø
Thomas Rønning
Rodgers Kalyango
Ola Torske
Mats Oliver Bjerkan
Prince Kala
Erik Rotlid
Mantas Petruska
Torbjørn Trøen

Benyttede innbyttere:
Morten Valø 11 min. for Trøen
Miran Cemalovic 4 min. for Kalyango

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift