A-lagstrenerne forlenger ut 2020.

Det ble i denne uka klart at trenerduoen Frode Strømsvik og Stian Øien forlenger sine kontrakter ut 2020.

Forlengelsene av kontraktene til de to trenerne er et viktig signal for klubben og omverden.

-Det var viktig for oss å få med Frode og Stian videre, sier daglig leder Jan Morten Bjerkan. De har gjort en veldig god jobb med laget i denne sesongen, i tillegg er de veldig opptatte av å utvikle Kolstad som klubb og treningskulturen for laget. Helt i tråd med hvordan vi ønsker det, fortsetter Bjerkan. 

Laget ligger på en sterk 4. plass når det står igjen 4 kamper. Trenerduoen har ført laget opp på øverste del av tabellen igjen etter at man i fjor så vidt berget plassen i Norsk Tipping Ligaen. 

- Med den solide trenerduoen på plass kan starte planleggingen av neste sesong i Kolstad Fotball for alvor. Mye spennende som skjer både på seniorlag, og ikke minst  med satsingen på et junior elitelag i klubben. Dette vil få positive ringvirkninger for alle lag nedover i barne- og ungdomsfotballen i Kolstad framover, avslutter Bjerkan.

Trenerduoen selv er veldig tilfredse med at det er stabilitet og forutsigbarhet rundt satsingen på A-laget.

- Veldig greit med en avklaring tidlig på neste år. Har forståelse for at klubben ønsker allerede nå sette i gang nødvendige prosesser rundt neste sesong. Både Stian og jeg ønsker å fortsette videre med det vi har startet på denne sesongen. Vi har spennende ting på gang og ønsker å bygge videre på kultur og fellesskap rund A-laget til Kolstad, sier hovedtrener Frode Strømsvik.

-Selv har vi full fokus på de gjennstående kampen i denne sesongen. Her har vi planer om å bite fra oss veldig godt helt inn. Vi slakker ikke opp på trening og kamp før vi har kjempet om de siste poengene i årets serie. Vi ønsker å plassere oss så høyt som mulig i serien, sier Strømsvik.

Kolstad Fotball er veldig tilfredse med å disse to viktige brikkene på plass. 

Jobben med neste års satsing på junior og senior er i full gang. Viktige brikker faller på plass dag for dag.

Det er noe i emningen på sørsida for tiden...

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift