Årets siste hjemmekamp i Parken.

Kolstad møter Steinkjer i sesongens siste kamp.

Litt andre forutsetninger i sesongens siste kamp for A-laget til Kolstad denne sesongen.


Kolstad møter Steinkjer som allerede er klar for 4. divisjon neste sesong. Kolstad på sin side har ønsker å ta alle poengene for prøve å kapre 4. plassen som gir direkte plass i 1. runde i NM neste sesong.


Med en 4. plass har Kolstad gjort en god sesong plasseringsmessig.


Flere spillere har levert gode prestasjoner i mange kamper. Med større stabilitet i prestasjonene, både som spillere og lag, kunne man ligget helt helt i teten etter endt sesong.


I perioder har overgangspill og kantspillet vært av høyklasse denne sesongen, dessverre har man ikke klart å omsette dette i så mange mål som man burde og dermed kunne avgjort flere kamper til Kolstad sin fordel.


Vi havner blant topplagene, og det er bra. Med større effektivitet kun man vært å luktet på noe stort.


Man er i full gang med forberedelser til neste sesong. Vi skal bli bedre på der det er åpenbare mangler og mere stabile i prestasjonene. Vi fortsetter å bygge kultur og tar med de som evner og orker med videre.


Til morgendagens kamp stiller Kolstad tilnærmet samme tropp som sist. Brage Talgø er ute med en skade. Forhåpentligvis har man tilbake Torbjørn Trøen, Cahit Karaman og Daniel Anfindsen i troppen. Kveldens trening avgjør dette.


Kampstart kl. 12.00


Vel møtt til sesongens siste kamp!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift